Om Fixiphone

Specialiserade på iPhone-reparationer baserade i Norrköping och Sundsvall

 Vi har mer än 10 års erfarenhet av att erbjuda snabba och prisvärda reparationer för din iPhone och iPad. Våra 2 dedikerade laboratorier, belägna i Sundsvall och Norrköping, är utrustade med den senaste tekniken och vi håller hög kvalitet och OEM (Original). Equipment Manufacturer) lager för de flesta iPhone-modeller.

De vanliga problemen kan enkelt lösas genom att byta ut skärmen på iPhone som:

Trasig eller felaktig LCD-skärm (intern LCD-skärm visar linjer).
Sprucken eller krossad skärm.
Reagerar inte.
Skada på vätska eller vita fläckar.
Ytrepor mm.
Vi kan erbjuda en timmes service för de flesta skärmreparationer – med eller utan tidsbokning. Det beror dock på tidpunkten för avlämning, delar och tillgänglighet på arbetskraft.

TJÄNSTER

Fixiphone är en  – One stop reparationslösning för din hem- eller företagsdator, eftersom du är ett av Norrköping och sundsvall ledande datorföretag i över 10 år, kan du vara säker på att din teknik är i rätt händer. Våra experttekniker kan tillhandahålla ett brett utbud av reparations- och IT-supporttjänster från virusborttagning och dataåterställning till systemreparationer och uppgraderingar på en mängd olika märken inklusive stationära datorer, bärbara datorer, surfplattor och smartphones.
Stationär dator
Oroa dig inte – om du har problem med din hemdator eller dator, ring oss. Vi är experterna på alla märkesdatorer och vi är redo att hjälpa och lösa de problem du har.

Reparation av bärbar dator
Fixiphone erbjuder högkvalitativa, prisvärda reparationstjänster för bärbara datorer i Hamilton och Tauranga. Vi täcker alla tjänster från trasig LCD-skärm till moderkortreparationer på alla bärbara datorer.
LÄS MER


MacBook reparation
Kvalitetsreparationer för din Apple MacBook – kontakta oss genom att ringa ett enkelt samtal på 0101301380 Våra butiker äppleexperter kan ge dig bästa möjliga lösning och råd.

iMac eller Mac Reparation
Har du problem med din Apple iMac – går långsamt eller program svarar inte. Vi är specialiserade på att reparera moderkort ner till komponentnivå eller eventuella mjukvarurelaterade problem.

Iphone lagning
Kontakta oss om du söker professionell rådgivning eller vill få skärmreparation på din iPhone. Millennium-teknologin erbjuder högkvalitativa, prisvärda iPhone-reparationstjänster i Sundsvall och Norrköping


iPad reparation
Sprucken skärm på iPad? Vi erbjuder kvalitetsreparationer och tjänster för din iPad – Ring oss på 0101301380. Våra Hamiltonbaserade äppleexperter kan ge dig bästa möjliga lösning och råd